2012-06-13 09:08:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - ápolja a baráti kapcsolatokat!

Napi horoszkóp június 13.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érezheti, magányos, hiába is van egy társ mellette. Próbálja meg megbeszélni vele gyötrő gondolatait. Van olyan helyzet persze, amikor a beszéd akarva-akaratlanul is csak eltávolít. De mindig segít egy ölelés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban kellene ápolnia a baráti kapcsolatait, ha nem akar elszigetelődni. A problémák, amik lefoglalják, is annál inkább rágják, minél magányosabb. Ha van valaki, aki ön mellett áll, már nem is olyan nagy a baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha teheti, ma kerülje a fizikai munkát. Valahogy, mintha minden kiesne a kezéből: potyog, esik, törik, amihez csak hozzáér. Inkább csak elvont dolgokkal foglalkozzon. Ha eddig nem tette volna, kérjen szabadságot!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Időről időre szükségét érezheti annak, hogy kiszakadjon megszokott környezetéből. Talán úgy is tűnik önnek, hogy elege van a családjából. Pedig, amikor meg távol van tőlük nagyon is hiányoznak. Az egyensúlyt kellene megtalálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napot a lelki életének kellene szánnia. Sok minden történt önnel az utóbbi időben, nagyon is felhalmozódtak önben a megbeszélnivalók. Keresse fel egy bizalmas jó barátját, vagy testvérét. Olyat, akinek mindent elmondhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valami, vagy valaki váratlan kavarodást okozhat az életében. Talán a múltjában van valami, amit még nem sikerült teljesen letisztáznia magában. A legfontosabb az, hogy önmagának ne hazudjon semmiben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehezen indul a napja, talán valamilyen veszteséget is át kell élnie. A szebb jövő reménye tarthatja önben a lelket. No meg az, hogy mindig van valaki, aki a nehéz helyzetekben ön mellé áll. A tanácsnál jobb a vigasz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Már régóta vágyik arra, hogy kicsit kiszakadjon a mindennapi rutinból. Most végre itt az alkalom, hogy meg is tegye! Ne aggodalmaskodjon a hátrahagyott feladatok miatt – azok úgyis megvárják. Kapcsoljon ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Álmodozni szabad, és amit álmodik, az sokkal hamarabb valósággá válik, mint amit tervbe vesz. Ne hallgasson azokra, akik a következetesség zászlaját lobogtatva akarják lebeszélni legszebb reményeiről!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mesés napra számíthat: minden a tervek szerint alakul. Végre, oly hosszú idő után újra felszabadult lehet, és boldog. Vidám, mint amilyen már régen nem volt. A természet segíti abban, hogy feledje a bút.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az elközelgő szép napokra gondol, és ez jót tesz a hangulatának. Hamarosan megváltozik a sorsa, és ehhez hozzájárulhatnak bizonyos édes szép szemek. Ne feledje el viszonozni a pillantását!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy váratlan kiadás ideig-óráig ugyan megnehezítheti az életét, de ha körülnéz, akkor el kell ismernie, még mindig igen jó dolga van. Csak ne dőljön be a mindig keserítő hangoknak. Az élet szép! Lássa meg, és láttassa meg ön is!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: